Het gaat goed met Knol Schilderwerken & Zonwering in Slagharen.
Knol Schilderwerken & Zonwering is actief voor zowel particulieren als voor bedrijven.
Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden van schilderwerk, schilderwerk van nieuwbouw, leveren en plaatsen van glas, wandafwerking, zowel glasweefsel, als vliesbehang. Vooral behang is weer helemaal terug van weggeweest.
Bij Knol Schilderwerken & Zonwering heeft u keuze uit veel verschillende soorten behang. We volgen de markt goed en blijven dus steeds op de hoogte van de nieuwste trends.
Tevens houd de onderneming zich bezig met het leveren en plaatsen van zonwering. Zoals: knikarmschermen, screens, rolluiken, uitvalschermen, en markiezen.
Ook bent u bij ons op de juiste plaats voor: lamellen, jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, en niet te vergeten horren.
Horren, u kunt er bijna niet meer zonder, vooral door de zachte winters gaat het ongedierte niet meer dood, en krijgen wij steeds meer last van muggen, en vliegen. En kunt u, en ik bijna niet meer rustig slapen, met ons raam open.  Maar met een hor voor uw raam, kunnen wij u verzekeren dat u s.nachts wel rustig, met een open raam kunt genieten van uw wel verdiende rust.
Welkom op de site van Knol schilderwerken & zonwering
Tevens verkrijgbaar bij Knol Schilderwerken: plisséhorren, inklemhorren geschikt voor draaikiep-ramen.
Dus kan uw woning wel een opknapbeurt gebruiken, aarzelt u dan niet en neem contact op met ons. We komen graag bij u langs voor advies, of het maken van een vrijblijvende offerte voor schilderwerk en/of zonwering.
Waar staan wij voor:
Onderdeel van onze klantenbenadering is een gedegen advies en het leveren van kwaliteit. Wij leveren degelijk werk af wat jaren mee kan. In onze werkwijze hechten we dan ook veel waarde aan service en nauwkeurigheid.
Door ruim 20 jaar praktijkervaring kunnen wij u optimaal bedienen.
Tot slot
Op deze site krijgt u slechts een kleine indruk van wat wij doen.
U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor schilderwerk en/of zonwering, dan komen wij graag bij u langs.